Webton Internetdesign

Website laten maken

Webton Internetdesign

31 Aug, 2015

Een website laten maken is allicht iets waar u niet zo snel aan denk als u net een nieuw bedrijf bent gestart. We hopen u in deze tekst duidelijk te maken dat het van groot belang is om zo spoedig mogelijk een website te laten maken omdat u daardoor veel meer bezoekers trekt. En dat zijn allemaal potentiële klanten die allicht geïnteresseerd zijn in de producten en de diensten die u aan te bieden hebt. Wij van webton.nl zijn hierin de specialist en hebben dan ook al vele sites op onze naam staan. Daar zijn we behoorlijk trots op en we hopen ook u te enthousiasmeren om het website laten maken aan ons uit te besteden. Gelooft u ons zelf niet? Dan moet u toch echt even op onze aparte pagina over het website laten maken kijken want u zult er vele voorbeelden vinden van websites en bedrijven die u al zijn voorgegaan en al veel gebruik hebben gemaakt van onze service. We verwijzen u graag door naar onze projecten zodat u er ook van overtuigd bent dat u met een professioneel bedrijf te maken hebt. Een website laten maken was dan ook nog nooit zo eenvoudig. Wilt u vandaag nog een offerte? Dat kan door online het formulier in te vullen en vergeet u niet om uw wensen en ideeën op het gebied van het website laten maken in te vullen, dan komen we vandaag nog bij u terug met ten eerste een inzage in de prijzen en ten tweede een eerste ontwerp. Het zal u trouwens opvallen dat die prijzen er niet om liegen. U kunt het website laten maken zo duur maken als u zelf wilt en dat is mooi meegenomen want zo is er voor ieder wat wils en binnen ieder budget wel iets te vinden. Wees dan ook geen dief van uw eigen portemonnee maar kies voor het website laten maken van Webton.


Wilt u een website laten maken?

Wat zijn zoal de keuzes die u moet maken als u het website laten maken wilt uitbesteden horen we u denken. Voor uw gemak hebben we een aantal van deze punten voor u op een rijtje gezet. Leest u even mee?


  • Hoeveel pagina’s wilt u? maakt u een keuze tussen 1 of 100. Nog meer pagina’s nodig? geeft u dit dan even kort aan.
  • Welke sjablonen en lay-outs u wilt gebruiken en wederom hoeveel.
  • Ten slotte kunt u ook nog aangeven waar de website voor moet worden gebruikt en of we het compatibel moeten maken met bijvoorbeeld tablets en smartphones.


En zo zijn er nog wel wat dingen die we graag willen weten van u. Wij vinden communicatie erg belangrijk en willen graag dat uw website de vorm krijgt die u voor ogen hebt. U zult er nadien immers mee verder moeten dus het is van het grootste belang dat het een vorm krijgt waarmee u uit de voeten kan. We kunnen het ons erg goed voorstellen dat u geen flauw idee hebt hoe u een website kunt aanpassen. Na het website laten maken wilt u allicht kortingen plaatsen, updates en foto’s op de site neerzeten en ga zo maar door. Daarom zult u tijdens het website laten maken door ons niet alleen maar een prachtige website krijgen, ook zult u informatie krijgen over hoe u in de toekomst uw eigen website aan kunt passen naar uw eigen wensen. We helpen u hier dan ook erg graag bij en u zult vele tips krijgen. Mocht u in een later stadium toch nog hulp nodig hebben, dan kunt u dat natuurlijk altijd opvragen. Wij voorzien u graag geheel kosteloos van advies. Dus waar wacht u nog op? Het website laten maken komt nu wel heel erg dichtbij. Doet u dit dan ook snel voordat concurrenten er met uw potentiële klanten vandoor gaan.


Neemt u bij vragen contact met ons op

Hebt u nog vragen over het website laten maken of over een van onze andere producten? Wij kunnen namelijk naast het website laten maken nog veel meer voor u betekenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van linkbuilding of het plaatsen van seo teksten? Kijkt u naast het website laten maken op onze site dan ook even naar al deze opties. U kunt ook pakketten bestellen en dan kan het website laten maken van start gaan en hebt u ook nog eens aan een goed geïnvesteerde internetmarketing gedaan. Reken er maar op dat u hier de vruchten van zult plukken als de site eenmaal gereed is. Een website laten maken is aldus helemaal niet zo duur als u misschien dacht. En een professionele website oogt toch zeker een stuk beter dan wanneer u dit overlaat aan een amateur. Ga dus aan de slag met het ontwerp voor uw website en kiest u voor Webton. Hebt u toch nog prangende vragen over het een of het ander? Stelt u ze dan gerust aan onze klantenservice. Zij staan dag en nacht voor u klaar dus mail of bel ze even op. U kunt al een website laten maken door ons voor slechts 950 euro dus dat is echt niets. Een dergelijke investering hebt u zo terugverdiend. Dat kan al in de eerste week nadat u als het ware live bent gegaan. Laat deze kans dan ook niet aan u voorbij gaan want dat zou uitermate zonde zijn. We kunnen namelijk wel stellen dat het internet de toekomst heeft.

MORE TO READ