Webton Internetdesign

Een website laten maken

Webton Internetdesign

06 Aug, 2015

Wilt u een website laten maken? Dan bent u bij Webton helemaal aan het juiste adres. Wij bouwen zowel simpele als complexe websites en kunnen deze altijd snel opleveren. Snelheid is belangrijk, want u wilt aan de slag. Een website is nooit af, want er moet altijd worden gewerkt aan SEO. Om goed vindbaar te zijn moet er hard aan getrokken worden, maar de eerste stap naar succes is natuurlijk wel een goede website. Een website laten maken; u doet het bij ons, want dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen? Een website laten maken; er zijn veel aanbieders te vinden op het internet en deze bieden allemaal hun diensten aan. U kunt als u een website wilt bouwen twee dingen doen. Een website laten maken door een partij die de juiste expertise in huis heeft of zelf een site bouwen. De meest bekende methode is Wordpress. Toch is het bouwen van een complexe site niet heel erg makkelijk en u zult er dan ook veel tijd aan kwijt zijn om een site te bouwen wanneer u niet echt verstand van zaken heeft. Veel van die gratis websites die u het bouwen van een eigen website aanbieden vragen uiteindelijk toch om geld. Kortom; het is moeilijk om de juiste keuze te maken en als u een echte kwalitatieve website laten maken wilt is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf met de juiste ervaring en mensen die weten wat ze doen. Webton ontwerpt, bouwt en denkt mee. Een website laten bouwen en ontwerpen die past bij uw bedrijf, wat u doet en uit wilt stralen is belangrijk. Wij regelen het graag voor u. Mocht u meer willen weten, neem dan even contact op. Wij kunnen de mogelijkheden altijd even bespreken zodat u een idee heeft van wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Wij bieden:


  • onze kennis en expertise voor het bouwen van een website
  • onze kennis en expertise voor het ontwerpen van een website
  • onze kennis en expertise voor het optimaliseren van uw website
  • onze kennis en expertise om linkbuilding toe te passen
  • een uitmuntende service en dienstverlening voor bedrijven


Een website laten maken; nooit ‘af’

Een website laten maken doet u bij ons, maar wanneer deze website af is, moet er nog van alles gebeuren om goed vindbaar te worden. Hoe gaat dat in zijn werk? Google en ook andere zoekmachines geven iedere website een soort rapportcijfer. Dat gebeurt regelmatig en zo krijgt u iedere keer weer de kans om u opnieuw te bewijzen. De zoekmachines kijken naar een aantal zaken. Hoe is uw website opgebouwd? Is het webdesign responsive en logisch zodat de bezoeker makkelijk zijn weg kan vinden. Hoe is de content? Wordt er regelmatig nieuwe informatie geplaatst en is deze content van goede kwaliteit. Afhankelijk van het soort website, leveren wij al binnen vier weken. Natuurlijk kan het langer duren wanneer het gaat om een complexe website laten maken. Wij streven er naar om uw website snel online te plaatsen zodat u aan de slag kunt en vooruit kunt met een kwalitatieve website die de potentie heeft om te groeien en uw business in bloei te laten komen. Wilt u weten wat de kosten voor uw website ongeveer zijn? Online hebben wij een handige tool waar u uw wensen in kunt vullen. We berekenen dan direct wat de kosten voor uw website ongeveer zullen zijn. Een website laten maken is de eerste stap, maar u bent u nog niet, want wanneer die nieuwe website eenmaal online staat is het zaak dat deze up to date blijft. Voor een website geldt in het bijzonder ‘stilstand is achteruitgang’. Dat betekent dat u er het liefst iedere dag nieuwe content op dient te plaatsen.


Uitbesteden

Een website laten maken, bouwen en werken aan de website is een proces dat u in uw dagelijkse activiteiten op zult moeten nemen wanneer u als ondernemer succesvol wilt zijn. Tegenwoordig is een beetje ondernemer zich hier wel van bewust. Het kan raadzaam zijn als u als ondernemer niet veel verstand heeft van online marketing eens een training te volgen. Een training kan u al veel leren over de do’s en don’ts van online marketing. Het is allemaal geen rocket science, maar het is zeker zo dat u de kennis wel in huis moet hebben om de juiste stappen te zetten. Kiezen voor het uitbesteden van bepaalde marketing tools kan dan ook wijs zijn als u zelf weinig kaas heeft gegeten van deze branche. Het kan u veel opleveren en het is altijd leerzaam. Online marketing kunnen we niet meer wegdenken uit onze werkzaamheden omdat mensen u bijna allemaal online vinden en online naar u op zoek gaan. Linkbuilding kwam zo even al ter sprake en we komen daar graag op terug omdat het opbouwen van goede linkbuilding heel belangrijk is. Een website laten maken en het uitbesteden van linkbuilding kan allemaal bij Webton. Het is belangrijk om als ondernemer goed na te denken over hoe u uw marketing aanpakt en sommige ondernemers hebben daar meer gevoel voor dan andere. Ieder zijn vak! Onze diensten bij Webton beperken zich dus niet een website laten maken. Kijk ook eens naar de mogelijkheden van responsive webdesign, content marketing, linkbuilding en webshops. Voor vragen of opmerkingen kan iedereen contact opnemen. Dan zullen wij u vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

MORE TO READ